Een AOV-Vergelijking; elke ZZP'er een ander resultaat
oogarts3

De verkiezingen naderen, U merkt het zelf ook. De politiek is het gesprek van de dag. Dat is zeker geen overbodige luxe, mede omdat de ZZP'er ook onder invloed van de politiek veranderingen zal kunnen gaan zien. Een van de punten waarvan politieke partijen oneens met elkaar zijn, is de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Weet U wat er belangrijk is om te weten bij een AOV-vergelijking? Om dit te weten zal U onderzoek moeten doen. Het begint al bij het luisteren naar de grote politieke leiders op TV; wat hebben ze te zeggen, en waar staan ze voor?AOV Verzekering ZZP elke ZZP'er is anders!

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is een punt waarbij partijen dus het niet altijd met elkaar eens zijn. Moet de AOV verplicht zijn, of moet de ZZP'er dit zelf bepalen? Helaas vergeten de politieke kopstukken hoe verschillend ZZP'ers zijn, elke ZZP'er zit namelijk in een unieke situatie. Heeft de ene ZZP'er wel even veel geld als de andere ZZP'er? Het zijn allemaal individuele verschillen die de groep Nederlandse ZZP'ers erg divers maken.

De AOV-vergelijking is dus anders voor een bakker dan voor een facility manager!
Een bakker zal zich sneller verwonden dan een facility manager. Een bakker zal wellicht minder snel een AOV-vergelijking doen. Dit kan uit pure haast ontstaan zijn. Juist om alle wensen van ZZP'ers te volgen, heeft een verzekeraar genaamd GoedGenoeg een objectieve AOV-Vergelijking mogelijk gemaakt. Hierdoor kunnen ZZP'ers makkelijk zien welke AOV-Vergelijking bij het individu past. Tijdens de vergelijking worden alle verzekeraars met elkaar vergeleken, en het beste resultaat wordt getoond.