Transparant


Wij werken samen met veel gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en bieden diverse producten voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan. Iedere maatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en premieberekening. Wanneer u op een maatschappijnaam klikt, krijgt u direct meer informatie over deze voorwaarden en specifieke kenmerken van de maatschappij en haar AOV producten. In een oogopslag treft u de informatie transparant aan.


Premie indicatie of compleet advies?
U kunt via onze AOV Premie berekenen alvast een eerste premie indicatie berekenen.
Uiteraard kunt u ook meteen voor een AOV Adviesrapport gaan, waarin u kunt rekenen op de laagste prijsgarantie. In een maatwerk Persoonlijk AOV Adviesrapport vergelijken wij voor u alle verzekeringen. Dat bespaart u veel tijd én geld! 

De AEGON AOV kent een modulaire opbouw in vier verschillende dekkingsvarianten.
Hoofdvarianten : Amersfoortse AOV , Budget AOV, Groei AOV, Jong Ondernemers AOV.
De varianten van voorheen Fortis ASR , tegenwoordig ASR Verzekeringen zijn : ASR Basis, ASR Instap, ASR Budget en ASR Uitgebreid.
Twee smaken:Goudse Zelfstandig Verzekerd en Goudse Zelfstandig Verzekerd Lite.
Wilt u de Klaverblad Actieve Ondernemers AOV, of de Klaverblad Arbeidsmogelijkheden AOV?
Movir heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verzekeren van vrijberoepsbeoefenaars op academisch en hbo-niveau tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Movir heeft bewust gekozen voor een gericht aantal beroepsgroepen.Het stelt u in staat om uw relaties perfect maatwerk te leveren als het gaat om financiële inkomenszekerheid.


Sterke punten van Movir:

Premieplafond tot 2009; de premie kan wel dalen, maar zal tot 1-1-2009 niet boven het tarief van juni 2005 stijgen. Dit biedt zekerheid op de lange termijn.
Zonder medische waarborgen AOV één jaar opschorten voor sabbatical leave of volgen van opleiding. Mogelijkheid om één keer per jaar verzekerde dagbedrag te verhogen met 10% zonder medische waarborgen (optieregeling).
Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid. Na 1 jaar wordt het percentage dat u arbeidsongeschikt bent, ingehouden op de te betalen premie.Geen verhaalsrecht wanneer arbeidsongeschiktheid te wijten is aan derden. Uitkering bij psyche / burn-out ook boven de 50 jaar


TAF kent een Basis en een Verlengde dekking en verzekert geen inkomen, maar vaste lasten.Tevens keert deze maatschappij de eerste twee jaar bij een a.o. percentage vanaf 35% altijd 100% van het maandbedrag uit. Per juli zijn er nieuwe voorwaarden, met verbeteringen, maar ook verslechteringen.Per 1 augustus 2011 is er het nieuwe TAF Zelfstandigenplan met wederom aanpassingen, laat u daarom goed adviseren!
AOV RisicoVerminderaar Vast Inkomen en AOV RisicoVerminderaar.
Cardif kent de variant Ernstige Aandoeningen en een dekking Arbeidsongeschiktheid die binnen hun WIL pakket, gecombineerd kan worden.
De Ondernemers AOV.
De Confior Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Het betreft hier de ZLM Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Zilveren Kruis Achmea kent de AOV Garant en de AOV plus.
Het nieuwe product van ING is van Movir.
Interpolis de favoriete verzekeraar van de Rabobank ontbreekt uiteraard niet in het rijtje. Prijstechnisch zeer middelmatig. Twee varianten : InkomensZekerBasis en InkomensZekerPlan.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die speciaal voor bepaalde beroepen gelden

sluiten vaak qua voorwaarden beter aan op uw beroep. Vaak is het ook premietechnisch voor u voordeliger. De kennis en de ervaring die verzekeraars opdoen met uw werkzaamheden, uw beroepsvoering, en met preventie en reintegratie betalen zich vaak terug . Wij hebben uiteraard veel ervaring mee opgedaan, en kunnen u hiermee dan ook uitstekend van dienst zijn.Kennisbank www.aov-zzp.nl

In deze verzameling documenten is alles te vinden wat met de kleine ondernemer , ZZP-er en de DGA van belang is in relatie tot het verzekeren van arbeidsongeschiktheid, de wetgeving, de verschillende a.o. dekkingen, AOV vangnet, de acceptatie, de schadevaststelling etc.etc.

In dit gedeelte van de site dient u ingelogged te zijn.


Aov-zzp.nl Video
Allianz Nederland is ontstaan in 2003 na het samenvoegen van de verzekeraars Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Met een marktaandeel van 2% is Allianz Nederland de tiende verzekeraar.Allianz is anno 2010 een zeer concurrende maatschappij op het gebied van premies en voorwaarden.Ze hebben een uitgebreid pallet van producten op het gebied van Verzuim, WIA-verzekeringen & Pensioen.
De Amersfoortse profileert zich al jaren als de inkomensverzekeraar, en heeft ook een dergelijke historie. Met de enorme veranderingen in de financiele wereld en de toetreding van andere verzekeraars zoals Generali, Allianz en De Goudse, de uitspraak van Nationale Nederlanden weer nummer 1 in inkomensverzekeringen te willen worden, is de concurrentie op zowel prijs als voorwaarden, enorm toegenomen. Schoorvoetend gaat Amersfoortse mee in deze strijd, het alternatief: marktaandeel verliezen.
De Goudse heeft op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen een vooraanstaande positie in de markt. Dankzij hun slagvaardige organisatiestructuur spelen ze snel en daadkrachtig inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Focus ligt op verzekeringen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse.
Generali profileert zich inmiddels de specialist op het gebied van pensioen- en inkomens-verzekeringen en loopt voorop in de ontwikkeling van nieuwe verzekeringsproducten voor ondernemers en werkgevers. Daarnaast levert Generali specifiek voor de DGA een uitgebreid pakket aan pensioenvoorzieningen.Generali biedt werkgevers onder meer verzuimvoorzieningen en een uitgebreid pakket aan voorzieningen voor collectief pensioen. En natuurlijk spelen we in op actuele ontwikkelingen in de wetgeving met de nieuwe Generali WGA- en WIA-voorzieningen en de Generali LevensloopLijn.Generali is anno 2010 absoluut een prijsvechter op de Nederlandse markt.
Avéro Achmea richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten, die hoofdzakelijk worden bediend door onafhankelijke tussenpersonen. Avéro Achmea is onderdeel van Achmea , één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux. Naast marktleider op het gebied van zorg, is Achmea een belangrijke speler in Leven, Pensioen, Schade en Sociale Zekerheid. Avéro Achmea maakt onderdeel uit van de Divisie Intermediaire Distributie van Achmea. Tot deze divisie behoren naast Avéro Achmea ook de merken Woonfonds en Interpolis Intermediair.
Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf heeft Nedasco het Gezond Werken Pakket Personeel ontwikkeld. Dit totaalconcept bevat alle belangrijke inkomensverzekeringen, plus aanvullende diensten waarmee werkgevers grip houden op de inzetbaarheid van het personeel. Adviseurs die ervaring hebben met het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel geven aan dat het een mooie productoplossing is om klanten mee te adviseren.
De Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en biedt in deze landen voornamelijk verzekeringen aan. Tot de Delta Lloyd groep behoren onder meer de verzekeraars Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro Verzekeringen, een vermogens- en vastgoedbeheerder en enkele kleinere banken. De Delta Lloyd Groep heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en is daarmee de vijfde verzekeraar van Nederland.
Reaal Groep was een Nederlandse financiële instelling die haar oorsprong vond in de fusie van diverse vennootschappen die eigendom waren van de vakbeweging, waaronder de verzekeringsmaatschappijen De Centrale en Concordia, de Hollandse Koopmansbank en de Algemene Spaarbank voor Nederland. Tussen 1990 en 1997 groeide REAAL Groep aanzienlijk, onder andere door de overname van Hooge Huys Verzekeringen in 1996. Het bedrijf richt zich op de verkoop van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en beleggingsfondsen. Onder het label Reaal vallen onder andere Reaal Verzekeringen, Proteq en Route Mobiel.In 1997 fuseerden SNS Bank en Reaal Groep tot SNS REAAL.
Nationale-Nederlanden (NN) is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. NN is ontstaan in 1962 na de fusie tussen de Assurantie Maatschappij tegen Brandschade De Nederlanden van 1845en de Nationale Levensverzekering-Bank Nationale-Nederlanden maakt na de fusie met de NMB Postbank Groep in 1991 onderdeel uit van de ING Groep. Naast verzekeringen biedt Nationale-Nederlanden ook bancaire producten (voornamelijk hypotheken) aan.Bankverzekeraar ING Groep gaat uiterlijk vanaf 2013 verder als ING Bank. ING Verzekeringen met daarin Nationale Nederlanden en ING Vermogensbeheer worden afgesplitst door middel van een beursgang, verkoop of een combinatie daarvan. Daarnaast creërt ING een hypotheekbank in Nederland.

©2019 Designed, developed and hosted by DreamView ICT & Internet Services