Uw Investering in deskundig AOV Advies

aov adviesHet maken van een uitgebreid persoonlijk AOV Adviesrapport is een complex, arbeidsintensief en tijdrovend proces.. Door onze specialistische kennis op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te combineren met de uitgebreide informatie over uw persoonlijke situatie komen we met een zorgvuldig overwogen oplossing die precies voor u op maat is gesneden.

Wij van AOV ZZP bieden u een aantal keiharde garanties, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u bij ons altijd als winnaar uit de bus komt:

  • - 100% niet-goed-geld-teruggarantie
  • - Laagste premiegarantie
  • - Kwaliteitsgarantie
Door deze unieke garanties weet u zeker dat u uwinvestering in ons vele malen bekroonde AOV Adviesrapport meerdere malen terug zult verdienen gedurende de looptijd van uw verzekering

Efficiency korting: maar liefst €70 korting op ons Persoonlijk AOV Adviesrapport!

Om een AOV Advies op maat te kunnen maken voor u hebben wij  persoonlijke informatie van u nodig. Deze informatie ontvangen wij het liefst zo snel en volledig mogelijk, zodat we zo efficiënt en doelmatig mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Hoe beter de zaken worden aangeleverd hoe sneller we kunnen aanvangen met het adviesgedeelte. Daarom introduceren wij de Efficiency korting!

U  krijgt u een zeer aantrekkelijke korting van € 70 op de totaalprijs van een AOV Advies, als u de informatie die wij van u vragen binnen vijf werkdagen compleet en digitaal aanlevert.

Dit betekent dat u in plaats van € 295 slechts € 225 betaalt voor een AOV advies op maat, zonder verdere bijkomende kosten of BTW! Dit is een buitenkans voor u als succesvolle zelfstandig ondernemer om eindelijk de mogelijkheden voor een betaalbare  arbeidsongeschiktheidsverzekering goed te laten onderzoeken en te gaan regelen.

Kosten AOV Advies

Sinds 1 januari 2013 is het bij wet verboden om provisie op arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te vragen. Wij van AOV ZZP vinden dit een goede zaak, waar wij al jaren geleden het belang van inzagen. Sinds 2008 werken wij daarom op basis van een directe vergoeding bij het geven van advies over uw AOV. Hierdoor krijgt u op een eerlijke en transparante wijze inzage in wat wij vragen als vergoeding voor ons deskundige AOV advies.

Prijzen

Uitgebreid en Onbeperkt Adviestraject  –met Efficiency korting € 225
(met unieke 100% niet-goed-geld-teruggarantie!) -zonder Efficiency korting € 295
     
AOV Execution Only -Beste AOV deal onderzoek € 195
  -AOV aanvraag via AOV-ZZP.nl € 395
     
Persoonlijk gesprek -in Nieuwegein €  90
  -op locatie € 150
 Uitgebreide voorwaarden

Alleen adviesrapport via tussenpersoon v.a. € 300,-. (excl. BTW). Interventie: In overleg. Ook mogelijkheid tot deeldiensten/dienstverlening tegen nacalculatie. Bedragen kunnen en mogen nu ook in 12 termijnen of 24 termijnen worden betaald. Dat betekent dat uw investering in kwaliteitsadvies slechts enkele tientjes per termijn bedraagt. Deze investering verdient u gemakkelijk en snel terug. Daarmee is er geen drempel meer en is is goed en deskundig advies nu betaalbaar voor iedere verstandige zelfstandige ondernemer!

Onderhoudsverplichting geslaagde bemiddeling

Voor onze intensieve begeleiding en persoonlijke service en uitvoering van diverse activiteiten (optieregeling, ziekmelding, wijzigingen, medische en technische herbeoordelingen,) die wij uitvoeren en onze jaarlijkse beheer- en onderhoudsgesprek, wordt, zolang de verzekering loopt een maandelijkse vergoeding van € 15,- *) (€ 180,- per jaar) vooraf in rekening gebracht. Daarmee voldoen wij ruimschoots aan alle eisen volgens de Wet Financieel Toezicht ('WFT'). Wij staan voor kwaliteit, service en uw ondersteuning, juist ook in de toekomst als u ons nodig hebt, en wij u kunnen bijstaan bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. De vergoeding is vrijgesteld van BTW. Heeft u vragen over het serviceabonnement jaarlijks kwaliteitsonderhoud, laat het ons weten. Wij sturen u een uitgebreide toelichting op alle mogelijkheden die wij bieden.

Let op: het vergelijkingsrapport is geen uitgebreid financieel planningsrapport. Wij houden geen rekening met het inventariseren en waarderen van vermogen en vermogensbestanddelen, met loopbaan- en salarisontwikkeling, eigen woning, pensioenopbouw, waarde beleggingsverzekeringen, waarde(ontwikkeling) bedrijf etc. In de vergelijking en in de premieberekeningen houden wij rekening met het vrije vermogen om de wachttijd te kunnen verlengen en de eventuele einddatum te verkorten. Wilt u wel een zeer uitgebreid financieel plan, laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden.