Goedkoopste Advies kosten en Afsluitkosten AOV bij AOV Specialist

Verschillen in AOV advies Verschillen in AOV advies dienstverlening en AOV afsluitkosten uitgelegd!

 " Een AOV afsluiten, wat kost dat? Wat zijn jullie AOV tarieven voor het Afsluiten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering?"

Onze vraag aan u is altijd  "Op welke manier wil u waarmee geholpen worden  Waar heeft u behoefte aan?"

  • Wilt U uitgebreid AOV Advies (hoogte verzekerd bedrag, beroep- of passende arbeid, welke wachttijd, wel of geen index op het verzekerd bedrag, premievrijstelling, eindleeftijd etc.etc.?) Wilt u persoonlijke en uitgebreide begeleiding?
  • Of  wilt u óók dat wij  een onafhankelijk voorwaarden- en premieonderzoek uitvoeren? En dat we alle kwaliteitsproducten  vergelijken  Dus inclusief alle Collecieve- Mantelkortingen, kortingen via belangenpartijen van zzp-ers. Zo weet u dat u goed verzekerd bent en niet teveel betaald?

  • Of...:Wilt u "Execution Only" : Alleen dat wij uw zelf opgevraagde offerte in een contractaanvraag naar de verzekeraar omzetten voor u? 
  • Wilt u dat wij alleen laten checken door de AOV Specialist of u de beste en/of scherpste aanbieder heeft? (AOV best Deal)

En na het afsluiten van de AOV verzekering?

  • Wilt u dat u te allen tijde op ons kan terugvallen op onze steun en kennis, bij vragen, wijzigingen, ziekte? En dat wij alle stukken zien en controleren bij advies en schade, zodat wij al uw belangen zo goed mogelijk kunnen behartigen?


Als u het antwoord weet op deze vragen, kunt u goed tarieven vergelijken en zult u erachter komen dat AOV ZZP de beste en scherpste AOV adviseur en Vergelijker is!


Gegarandeerd Goedkoopste Afsluitprovisie  AOV en AOV Advies bij AOV Specialist AOV-ZZP.nl 

goedkoopset afsluitkosten aovUit uitgebreid onderzoek van AOV ZZP blijkt dat vele ondernemers op zoek naar AOV Advies vaak appels met peren vergelijken wanneer zij Adviesprijzen vergelijken. Zo komt het  regelmatig voor dat ze in plaats van bijvoorbeeld een uitgebreid Persoonlijk AOV Adviesrapport, slechts algemene rekenvoorbeelden verstuurd krijgen.

Ook worden in verreweg het merendeel van de "onafhankelijk adviseurs" aanbieders, slechts enkele aanbieders vergeleken, waarbij de kans natuurlijk groot is, dat de ondernemer een betere en/of wellicht voordeligere aanbieder, onthouden wordt.

Door slechts met een paar aanbieders te werken is het voor de aanbieder uiteraard makkelijker en efficiënter werken, maar de ondernemer is daar natuurlijk niet bij gebaat . Wij  maken graag wat extra meters om de beste premie en voorwaarden  te garanderen.. Voor elke ondernemer geldt de kwaliteit en laagste premiegarantie!

Er kan er tenslotte  maar een de beste en de voordeligste AOV Adviseur zijn! Ik weet het allemaal wel, ik wil gewoon zelf een berekening maken en zo goedkoop mogelijk een AOV afsluiten. Ik bespaar door zelfwerkzaamheid wat geld en neem het eventuele risico zelf. Ik kan het zelf beter en goedkoper.