AOV afsluiten zelfstandige met advies

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten zelfstandige met adviesHet afsluiten van een AOV kan alleen op een verantwoorde manier gebeuren als er een grondige klantinventarisatie heeft plaatsgevonden. Een AOV adviseur zal hier de ondernemer aan de hand moeten nemen. Immers de ondernemer sluit vaak maar een of enkele malen een AOV af, of  over. Intussen veranderen er elke dag zaken,  producten, dekkingen en  premies evolueren door de tijd.
U kunt dus bij ons ook niet zomaar "recht streeks" "direct"  of "online" een snelle AOV afsluiten. Wij zullen eerst uitgebreid moeten inventariseren wat uw persoonlijke omstandigheden en uw wensen zijn.

  AOV afsluiten zelfstandige met advies

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten met kwaliteits- en laagste premiegarantie!

De reden dat een relatie graag een verzekering rechtstreeks wil sluiten, is vaak een zaak omdat de ondernemer denkt dat hij of zij beter danwel goedkoper uit is. Dat is niet het geval kunnen wij u mededelen!

De reden daarvan is dat wij alle zaken die van belang zijn voor een AOV kennen, en dat we alle varianten kunnen vergelijken op kwalieit en premie. De kans dat wij een betere én goedkopere variant is erg groot, want:

-Wij vergelijken meer dan 104 varianten, de kans dat er een betere en goedkopere bij zit, is aanzienlijk groter dan dat u die, zonder de benodigde kennis en ervaring vind. (Wij besparen u dus niet alleen veel geld maar ook veel tijd en moeite)

-Wij werken sinds 2008 al volledig zonder  provisie.  Dat scheelt tot 20% extra op de premie. Niet op een premie, maar 20% op de allerscherpste premie. De provisie van de aanbieder is voor U!

Waarom kunt u bij ons niet rechtstreeks een AOV zonder advies afsluiten?
Wij nemen verantwoording voor elk advies dat namens aov-zzp.nl aan u  vers
trekt wordt. Wij zijn ook aansprakelijk en hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wij zijn een "echt" advieskantoor en werken al ruim zeventien in de financiele dienstverlening. Wij beschikken over alle benodigde diploma's vergunningen, en over een klachtenregeling.Wij zijn aangesloten bij Kifid en worden gecontroleerd door de AFM.

Wij ontvingen reed 268 positieve reviews waarvan 60 Linkedin Recommandaties (Zie klantervaringen)

Aanvragen AOV Adviesrapport met garanties

AOV premievergelijking maken

Execution Only AOV afsluitenOp het internet waren tot voor kort enige partijen actief die op basis van "execution only"" werken, dat wil zoiets zeggen als op eigen risico afsluiten, wij dragen geen enkele verantwoording over een eventuele foutieve keuze van u.. Deze partijen hebben niet zelden niet voldoende kennis van zaken, verkopen soms maar een product (niet onafhankelijk dus) verlenen dus geen advies, hebben geen zorgplicht, en zijn niet verzekerd tegen eventuele beroepsfouten.

Deze partijen zullen in de toekomst wellicht niet meer werkaam mogen zijn, gezien het feit dat het een impactvol en een complex product betreft volgens de wetgever, en er dientengevolge uiteindelijk aan de strengere eisen dient te worden voldaan.Een goede zaak!